fbpx
Close

Lüütsepp saatis Akaa klubile südamliku hüvastijätukirja

Akaa Volley hooajal 2019/20, mil meeskonnas mängis Oliver Lüütsepa käe all ka Mart Naaber. | Foto: klubi koduleht

Kolm hooaega Soome kõrgliigaklubi Akaa Volley’t juhendanud Oliver Lüütsepp tänas meeskonda viimast korda koos oldud aja eest.

Et Akaa hooaeg sai kurva lõpu võõrsil, kus meeskond kaotas veerandfinaalseeria teise mängu Kokkolale 2:0 eduseisust 2:3, ja publikut niikuinii saalidesse ei lubatud, läkitas eestlane nüüd, olles äsja jõudnud tagasi koju Tartusse, kogu klubile südamliku kirja. Avaldame selle siinkohal täispikkuses ka eesti keelde tõlgituna.

Soovin kogu südamest tänada Akaa Volley peret.

See klubi, kuhu aastate eest tulin, oli teistsugune, kui ta on täna. Täna on klubi oluliselt professionaalsem nii väljakul kui ka selle kõrval. Üha tugevamad mängijad ja nende üha tugevam pühendumus, aga ka paranenud treeningtingimused on tõestus professionaalsusest. Klubi arengusse on andnud oma panuse kõik klubis töötavad inimesed, ka loodetavasti mina teiste hulgas. Te kõik olete olnud fantastilised oma suhtumise, abivalmiduse ja sooviga viia klubi uuele tasemele.

Minu jaoks olid need kolm aastat väga väärtuslikud. Olen arenenud nii treeneri kui ka inimesena. Lahkun klubist palju kogenuma ja targemana, kuid ka mitme sõbra võrra rikkamana.

Olen olnud alati väga ambitsioonikas ja kannatamatu oma seatud eesmärkide saavutamisel. Meie mängulised eesmärgid olid kõrgemad kui see, milleni küündisime. Me ei võitnud medaleid, kuid olime tunnistajateks mitmele emotsionaalsele ja meeldejäävale mängule. Ma juba igatsen neid hetki!

Akaa Volley on olnud hea koht, kus töötada. Tänan teid kõiki selle eest… Risto, Erkki, staff, mängijad, juhtkond, vabatahtlikud ja fännid – kõik te olete olnud imelised nende kolme aasta jooksul!

Oliverin terveiset kotoaan Tartosta:

“Haluan sydämeni pohjasta kiittää Akaa Volley -perhettä.

Se seura, johon aikanaan…

Posted by Akaa-Volley on Neljapäev, 18. märts 2021

scroll to top