fbpx
Close

Tallinna Selver võitis Eesti meistrivõistlustel emotsioonitu pronksi

Tallinna Selver. | Foto: Allan Mehik/Saaremaa VK

Täna peeti Credit24 Eesti meistrivõistluste viimane kohtumine, kui pronksiseeria teises kohtumises alistas Tallinna Selver võõrsil 3:0 (25:19, 25:23, 25:18) Pärnu Võrkpalliklubi ja võitis seeria mängudega 2:0.

Avamängu samuti tulemusega 3:0 enda kasuks kallutanud pealinnaklubile on kahvatum medal siiski vaid pisikeseks lohutusauhinnaks, sest poolfinaalseerias oldi esikohamatšidele pääsemisele väga lähedal. Juhiti Saaremaa vastu mängudega 2:0 ning kolmandas kohtumises oli kasutada ka matšpall, mida aga realiseerida ei suudetud ja kaotati seeria 2:3.

Võitjate tulemuslikem oli Renee Teppan 15 punktiga (+10), Mihkel Varblane lisas 11 ning Andrus Raadik 10 punkti (kasutegur mõlemal mehel +7). Selveri vastuvõtt oli 57%, rünnak 61%, lisa tuli 5 bloki (4 Varblane) ja sama paljude ässade näol.

Avo Keele juhendatavale Pärnule tõi Kristaps Platacs 12 punkti (+7), Toms Švans toetas teda 10 punktiga (+5). Suvepealinlased said serve vastu 65-protsendiliselt, rünnakuid suudeti lahendada 48-protsendiliselt, lisaks teeniti 3 blokki ning löödi ka 3 ässa.

Sellega aga kummagi meeskonna hooaeg läbi pole veel saanud, sest järgmisel nädalal on ees ootamas Credit24 Balti liiga otsustavad kohtumised. Selver läheb veerandfinaalseerias vastamisi TalTechiga ning Pärnu veerandfinaalvastane (Tartu Bigbank või Jekabpils Luši) selgub RTU/Jurmala ja Leedu esiklubi Gargždai Amber Volley mängu tulemusest, mis peetakse ilmselt 4. aprillil (pole veel lõplikult selge).

Eesti meistrivõistluste lõplik paremusjärjestus:

1. Tartu Bigbank

2. Saaremaa Võrkpalliklubi

3. Tallinna Selver

4. Pärnu Võrkpalliklubi

5. TalTech

scroll to top