fbpx
Close

Venno ennetas saabuvaid sündmusi ja koondise kogunemisele ei ilmunud

Oliver Venno mängud Eesti koondise eest võivad tänase uudise valguses olla mängitud. | Foto: Gertrud Alatare/volley.ee

Eesti võrkpallimaastikku raputas täna pärastlõunal uudis Oliver Venno EM-koondisest väljajäämisest. Nagu eeldada võis, said koondise pikaaegsele liidrile saatuslikuks ülekilod.

Eesti koondise peatreener Gheorghe Cretu andis pärast kodusel Euroopa Kuldliiga finaalturniiril põrumist kõigile mängijatele personaalse treeningkava ja numbri, millest suurem ei tohi kehakaal juuli lõpus uuesti kogunedes olla. Rumeenlasest loots ütles selgesõnaliselt, et need, kes eesmärki ei täida, EM-koondisse ei pääse.

Cretu hoidis oma sõnadest kinni ja nii selguski täna hommikul, mil meeskond kuuajalise pausi järel Tartus uuesti kogunes, et Oliver Venno ja Henri Treial ei täitnud eesmärki. Kui Treial oli kohal ja astus kaalule, siis Venno ennetas saabuvaid sündmusi ja loobus ise.

“Mul on kahju, et koondisega ei alustanud ettevalmistust Oliver Venno ja Henri Treial, kuna nende hetke konditsioon pole piisav koondiselaagriga liitumiseks. Olen kindel, et kõik ettevalmistust alustanud mehed annavad endast maksimumi, et EM-il hea tulemus teha,” sõnas Cretu pärast hommikust treeningut Eesti võrkpalliliidu pressiteate vahendusel.

Loe ka: Oliver Venno jäeti EM-finaalturniiriks valmistuma hakanud Eesti koondisest välja

scroll to top