fbpx
Close

Resovia otsib Tähele ja Szerszenile asendajaid, aga mida pole, seda pole

Rzeszowi Asseco Resovia (nr 48 Timo Tammemaa). | Foto: PlusLiga

Robert Tähe ja Timo Tammemaa koduklubi Rzeszowi Asseco Resovia on läinud võrkpalliturul suure käruga sisseoste tegema, ent pole seni midagi meelepärast veel leidnud.

Põhjus, mis Resovia keset hooaega uusi mängijaid otsima viis, on lihtne: kaks meeskonna nurgaründajat said hiljuti vigastada. Kui kogenud Nicolas Szerszenit tabas kõhulihasevigastus pea kuu aega tagasi, siis Tähel tekkis sama probleem möödunud nädalavahetusel. Et Poolas on suurte eesmärkidega klubisid rohkem kui play-off’i mahub, ei taha tabeli hetke kaheksas meeskond väikese koosseisuga jätkamisega riskida.

“Kõige nõmedam on just see, et taoline vigastus paraneb kaua ja võib veel hiljemgi välja lüüa. Näiteks Szerszenit tabas sama vigastus paar nädalat varem, aga tal on seda varemgi juhtunud ja see polnud enam üllatus,” ütles Täht.

Klubi hakkas juba paar nädalat tagasi Szerszeni asemele uut nurgaründajat otsima, ent nüüd proovitakse ideaalis leida juba kaht mängijat.

“Pärast minu vigastada saamist on otsingud muutunud veelgi tõsisemaaks,” teab Täht. “Rääkisin just peatreeneriga (Alberto Giuliani). Ta ütles, et pole hetkel võtta sellist meest, keda klubi tahaks ja kes oleks ka valmis tulema.”

Äkki ütleb Täht Resovias hea sõna Tallinna Selveris suurepärasesse hoogu kerkinud Oliver Orava või Andrus Raadiku kohta? “Selver mängib praegu nii hästi, et võib-olla nad ei tahagi ära tulla,” vastas Täht muiates.

Kuniks uusi mehi pole leitud, peavad Resoviat pinnal hoidma sloveenist EM-hõbe Klemen Cebulj ja kogenud poolakas, 2014. aasta maailmameister Rafal Buszek.

scroll to top