fbpx
Close

Läti meister läheb finaalturniirile vastu nõrgendatud koosseisuga

Jekabpilsi peatreener Marcis Obrumans koos mängijatega pärast tänast treeningut. | Foto: Karl Rinaldo

Ainsa Läti klubina Credit24 Balti liiga finaalturniirile pääsenud Jekabpilsi Luši peab homme ja ülehomme hakkama saama kahe oma põhimehe, diagonaalründaja Pavels Jemeljanovsi ja temporündaja Zigurds Adamovicsita.

Nimetatud mängijad on tegelikult eemal olnud juba pikemat aega. Nii Läti meistrivõistluste viie mängu peale veninud finaalseerias kui ka eelmise nädala Balti liiga veerandfinaalis tegutsesid hüppeliigesevigastuse küüsis oleva Jemeljanovsi ja põlveprobleemiga maadleva Adamovicsi asemel vastavalt Janis Medenis ja Gustavs Freimanis.

“Jemeljanovs ja Adamovics ei mängi homme ega ülehomme,” kinnitas värske Läti meistri füsioterapeut Ilva Jurgevica võistkonna tänaõhtusel treeningul. Mõlemad mehed osalesid küll treeningul, ent kõike kaasa ei teinud.

Et Jekabpilsi võistkond on tänavu küllaltki ühtlane, ei saa öelda, et meeskond Medenise ja Freimanisega otseselt kvaliteeti oleks kaotanud, lihtsalt vangerdamisvõimalusi on vähem. Jekabpilsi tähtsaimad lülid on kahtlemata Läti koondise nurgaründaja Kristaps Šmits ja sidemängija Edvins Skruders.

Jekabpils kohtub Kuressaares homses esimeses poolfinaalis kell 16.00 Saaremaa Võrkpalliklubiga. Teise finalisti selgitavad kolm tundi hiljem algavas kohtumises Tartu Bigbank ja Tallinna Selver.

scroll to top