fbpx
Close

Tammemaa saldo Belgia liigas: 16 tõstest 15 punktiks!

Timo Tammemaa ja Keith Pupart vastasmeeskonna servi ootamas. | Foto: Maaseiki Greenyard

Belgia meisterklubi Maaseiki Greenyard alistas eile koduväljakul 3:0 (8, 20, 20) Leuveni Haasrode ja jätkab liigat täiseduga.

Maaseikis mängivatest eestlasest on kõige silmapaistvamalt alustanud uut hooaega Timo Tammemaa, kes kuulus kolmikust ainsana Meistrite liigas kaasa löövasse klubisse ka mullu. Kui avamängus realiseeris temporündaja 6-st tõstest 6 ja kogus lõpuks 9 punkti, siis eile lõi ta 10 tõstest maha 9 ja kogus tänu kolmele blokipunktile kokku 12 punkti (+11). Arvestades seda, et mäng kestis napilt üle tunni, on keskblokeerijate kohta tegu eriti muljetavaldavate numbritega.

Keith Pupart tegi eile kaasa mängu esimese poole ja kogus 6 punkti (+4). Et tegu oli ühepoolse kohtumisega, anti mänguaega ka varumeestele. Andri Aganits oli küll mänguks üles antud, ent õlavigastuse tõttu väljakule veel ei naasnud.

Pühapäeval 20. sünnipäeva tähistav Dimitri Korotkovi sai Mont-Saint-Guibert’i Axisega võõrsil 0:3 (21, 19, 23) kaotuse Zoerselilt. Vahetusest väljakule sekkunud Eesti koondislane realiseeris 9 tõstest vaid 2, samas vastuvõtul oli ta 52 protsendiga meeskonna parim.

Belgias paistavad terad sõkaldest juba eralduvat, sest tänaseks on kaotuseta veel vaid mullused medalistid Maaseik, Roeselare ja Aalst. Guibertin pole võiduarvet veel avanud.

scroll to top