fbpx
Close

Teppan pärast kehva avamatši: midagi pole veel kadunud

Renee Teppan eilses mängus blokis. | Foto: CEV

Renee Teppan ja tema koduklubi Belchatowi Skra kaotasid eile Łódźis enam kui 10.000 pealtvaataja ees võrkpalli Meistrite liiga esimese poolfinaali Civitanova Cucine Lube vastu 0:3 (14:25, 20:25, 23:25). Korduskohtumine mängitakse 10. aprillil Itaalias.

2002. aasta Meistrite liiga võitja ning 2016. ja 2017. aastal sama turniiri kolmanda kohaga lõpetanud Lube oli parem meeskond mängu algusest lõpuni. Esimesed kaks geimi võeti ebalevalt alustanud Belchatowilt väga kindlalt, vaid kolmandas suutis Skra veidi rohkem vastupanu osutada. Võitjas siiski küsimust ei tekkinud ning kordusmängus vajab Belchatow võõrsil esmalt 3:0 või 3:1 võitu ja seejärel tuleb vastasest parem olla ka kuldses geimis.

“Läksime mängu alguses jõuga peale, aga Lubel oli jõudu rohkem kui meil. Niipea kui hakkasime kolmandas geimis olukordi targalt lahendama, oli mäng kohe tasavägine,” kommenteeris tulemust seljavigastuse tõttu vaid episoodiliselt mängu sekkunud Renee Teppan volley.ee’le.

“Meie tasemevahe pole tegelikult nii suur, nagu skoori vaadates võiks tunduda. Ka klubide MM-il kohtusime sama satsiga ja kuigi kaotasime tookord 1:3, olime siiski kõikides geimides algusest lõpuni mängus sees. Midagi pole kadunud, meil oli kindlasti ka laupäevane raske play-off’i mäng (0:3 kaotus Jastrzębski Węgieli vastu – toim.) alles lihastes ja usun, et kordusmänguks saab meie mentaalne ja füüsiline pool ainult paremaks minna.”

Võitjatele tõid diagonaalründaja Tsvetan Sokolov ja nurgaründaja Leal Yoandy kumbki 13 punkti (kasutegurid vastavalt +9 ja +10). Kaotajate poolel kogusid Mariusz Wlazly ja Milad Ebadipour 10 punkti (vastavalt +2 ja +5). Kogu mängu statistika leiab SIIT.

scroll to top