fbpx
Close

Grazie Italia! Kertu Laak jätab Chieriga hüvasti ja lõi käed Saksamaa kõrgliigaklubiga

Kertu Laak. | Foto: Chieri

Eesti rahvusnaiskonna liider ning hetkel EM-valikturniiriks valmistuv ja viimasel kahel hooajal Itaalia kõrgliiga naiskonna Chieri klubi esindanud Kertu Laak leidis uue tööandja, milleks on Saksamaa tippklubi Schwerini Palmberg, vahendab klubi sotsiaalmeedia.

Schwerini näol on tegemist 1957. aastal asutatud klubiga, mis on võitnud 11 Saksamaa meistritiitlit (viimati 2017) ja 5 karikat (viimati 2013). Korra on võidetud ka Euroopa tugevaim klubisari Meistrite liiga, seda hooajal 1977-78.

Kohilast pärit 23-aastane pommitaja klubivahetuse põhjuseks oli soov saada rohkem mänguaega, kui seda sai Itaalias, kus ta oli Belgia staari Kaja Grobelna järel teine diagonaalründaja.

Laak kommenteeris uude klubisse siirdumist nõnda: “Schwerin jäi küll lõppenud hooajal napilt Saksamaa kõrgliiga finaali ukse taha, kuid kindlasti on sellele vaatamata tegu liiga tippklubiga. Treener Felix Koslowski on viimastel aastatel väga suurt tõusu teinud Saksamaa koondise peatreener, keda kiitsid ja soovitasid nii mu endise klubi Chieri peatreener kui ka koondise loots Lorenzo Micelli. Schwerin plaanib tuleval hooajal mängida ka CEV Cup-i, mis on minu jaoks väga huvitav. Minu esmane eesmärk on saada palju mänguminuteid ning aidata Schwerinil taas Saksamaa tippu jõuda. Olen palgatud põhimängijaks ja ootan uut hooaega suure huviga!”

Kertu Laagi senine karjäär:

2012-13 Audentes Spordigümnaasium/Noortekoondis
2013-17 Kohila Võrkpalliklubi
2017-19 Salo Viesti (Soome)
2019-21 Chieri (Itaalia)
2021- Schwerini Palmberg (Saksamaa)

scroll to top