fbpx
Close

VIDEO | Finaalturniiri MVP Kert Toobal: ise ma lõpetama ei kipu, Alberti ees on aeg mütsi kergitada

Karl Rinaldo, Kert Toobal ja Albert Hurt. | Foto: kuvatõmmis Duo5 otseülekandest

Tänavusel Credit24 Balti liigas jäi pidada veel vaid üks kohtumine, milleks oli mõistagi finaal. Nagu hooaja käigus arvati, jõudsid kullamängule Tartu Bigbank ja TalTech ja Baltikumi parimaks volleklubiks aastal 2022 krooniti Tartu tulemusega 3:0 (25:21, 25:16, 25:20).

Tartu kapten Kert Toobal sõnas mängujärgses intervjuus, et ka tema vanuses maitsevad tiitlid hästi. “Kolmas kord sain üritada ja nagu näha, saab ka sellises vanuses tiitleid võita,” naeris Toobal.

Albert Hurt, kes tõi finaalmängus Tartu parimana 13 punkti, jäi meeskonna sooritustega rahule. “Saime oma tööga hakkama. Hea meel on, et võitsime 3:0. Me ei lasknud neid oma mängu mängima ja suutsime oma esitust heana hoida.”

Hurt andis vihjeid, et piilub järgmiseks hooajaks koduliigast kaugemale. “Kõikide eelduste kohaselt on nii, et üritan varsti lepingu teha. Töö käib selle nimel.” Ka Toobal kiitis Hurta ja lisas: “Kui ta suudab koduliiga tippmeeskonnas liidrirolli kanda, on aeg tema ees mütsi kergitada ja Albertil raskematele väljakutsetele vastu minna!”

Toobal andis märku, et temagi ei kipu veel mängimist lõpetama. “Nägin üle keskmise palju vaeva, et vigastusest tagasi tulla. Ise ma veel lõpetama ei kipu, kui soovijaid on, kes mind vajavad.”

Vaata pikemat intervjuud kahe võitjaga videost:

scroll to top