fbpx
Close

Eesti võõrustab Lätit Tartus, abikommentaatoriks tuntud kuldsuu

Eesti rahvusmeeskond. | Foto: Gertrud Alatare/volley.ee

Eesti rahvusmeeskond peab täna selle suve teise ja ühtlasi eelviimase kodumängu, võõrustades Tartus kell 18.00 Avo Keele juhendatavat Lätit.

Eile Võrus paarisaja pealtvaataja ees peetud kohtumises sai Eesti 3:1 (-20, 22, 21, 22) võidu. Meie koondise resultatiivsemad olid Oliver Venno 24 (+15), pooleaastase pausi järel väljakul käinud Martti Juhkami 13 (+1) ning Kristo Kollo ja Henri Treial 10 punktiga (+6 ja +3). Loe pikemalt siit.

Kui eile saatsid ja homme saadavad Cedric Enard ja Avo Keel väljakule oma eeldatava põhikoosseisu, siis tänaseks on kokku lepitud, et mängitatakse peamiselt varumehi.

Postimehe ülekanne algab Tartu Ülikooli spordihoonest orienteeruvalt kell 17.50. Mängu kommenteerivad Karl Rinaldo ning Eesti koondise ja Tartu Bigbanki pikaaegne libero, sõnameister Rait Rikberg. Saali täna ja homme publikut paraku ei lubata.

Eesti koondise võimalik algkoosseis: sidemängija Robert Viiber, nurgaründajad Albert Hurt ja Stefan Kaibald, temporündajad Mart Naaber ja Alex Saaremaa, diagonaalründaja Oliver Orav ning libero Johan Vahter.

Läti koondise võimalik algkoosseis: sidemängija Edvins Skruders, nurgaründajad Kristaps Šmits ja Edvarts Buivids, temporündajad Edgars Šimanskis ja Vladislavs Blumbergs, diagonaalründaja Kristaps Platacs ning libero Ingars Ivanovs.

scroll to top