fbpx
Close

Juhkami ja Allik alustasid veerandfinaalseeriaid eriilmeliste kaotustega

Martti Juhkami rünnakul. | Foto: CEV

Saksamaa kõrgliiga kahe võiduni peetavaid veerandfinaalseeriaid alustasid kaotusega nii Friedrichshafen kui ka Königs Wusterhauseni Netzhoppers.

Martti Juhkami ja Friedrichshafen, kes võitsid põhiturniiri, pidasid viimasena play-off’i pääsenud Bühliga maha põnevusduelli, mis kaotati lõpuks 2:3 (17, -21, -21, 20, -13). Juhkami kuulus Friedrichshafeni algkoosseisu, ent vahetati kolmanda geimi järel välja. Eestlase kontole kanti 12 punkti (+6, rünnak 42% ja servi vastuvõtt 66%). Just Juhkamit pommitati serviga enim kordi (29). Servijoone taga sai Juhkami kirja vaid 7 sooritust, neist 2 olid eksimused. Samuti kogus ta ühe blokipunkti. Friedrichshafeni tulemuslikem oli Linus Weber 20 punktiga (+3). Bühli parimaks kerkis Simon Gallas, kes kogus 27 punkti (+10).

Netzhoppers ja Karli Allik jäid kodus peetud avamängus 0:3 (16, 21, 20) alla tiitlikaitsjale Berliinile, kes lülitati tänavu mäletatavasti karikasarjas üllatuslikult veerandfinaalis konkurentsist. Allik sekkus vahetusest ja kogus 6 punkti (-3, rünnak 38% ja vastuvõtt 25%). Eestlane lõi 9 servi ja eksis neist neljal, samuti sai ta kirja ühe blokipunkti. Kodumeeskonna tulemuslikem oli Filip John 9 punktiga (+9), Cedric Enardi juhendatavale Berliinile tõi Timothee Carle 16 punkti (+8).

Ülejäänud seeriates võitis Lüneburg avamängus Herrschingit 3:2 ja Düren Frankfurti 3:1. Friedrichshafen peab teise mängu laupäeval ja Netzhoppers teisipäeval.

scroll to top