fbpx
Close

Avo Keel: tänu hooaja alguses tehtud otsusele on meie mängupilt kõvasti paranenud

Pärnu Võrkpalliklubi. | Foto: Gertrud Alatare/volley.ee

Eesti meistrivõistluste finaalseeria avamängus alistas Pärnu Võrkpalliklubi võõrsil 3:1 (27:25, 19:25, 25:15, 25:20) Tartu Bigbanki.

Pärnu peatreener Avo Keel sõnas Võrkpall24´le antud intervjuus, et jäi rahule meeskonna esitusega tervikuna, eriti bloki ja kaitsetööga. Tõrvatilgaks meepotis oli teise geimi suur kaotus.

“Kui ma vaatan statistikalehte, siis näen, et saime 12 blokki, mis on korralik number ja millega ma olen rahul. Alguses me ei saanud üldse vedama. Ja teises geimis saime korraliku “paki”. Seal hakkasid meil omavead lõikama ja Tartu klohmis meid blokis kõvasti, kui nemad said viis, aga meie mitte ühtegi sulustamist. Alates kolmandast geimist hakkas meil kõik paremini jooksma: blokk, rünnak, kaitse. Chizoba (Chizoba Neves Atu – toim.) oli täna päris kõva. Rünnakuportsent oli 57, mis on diagonaalründaja kohta väga hea. Temal on ju suur osakaal raskete pallide lahendamisel,” ütles võrukas.

Võrreldes hooaja algusega on pärnakate mängupilt kõvasti paremaks muutunud, mida näitab poolfinaalseeria 3:0 paremus Saaremaa üle ja tänane võit Tartu vastu. Keele sõnul selliste tulemuste nimel vaeva nähaksegi.

“Kui me hooaja esimesed kaks mängu kaotasime, siis mingi ime läbi Saaremaa alistasime, kuid pärast seda kindlalt Tartule ja seejärel veel kodus Riiale kaotasime, oli selgelt mahaistumise koht. Võtsime lisaaega ja teatud meeste koormus kasvas. Tänu toonasele otsusele on ka mängupilt kõvasti paremaks läinud. Selle nimel me tööd teemegi,” sõnas võrukas.

Finaalseeria jätkub laupäeval kell 18.00 Pärnu spordihoones.

scroll to top