fbpx
Close

MM-i kangelane Kurek tegi Jordani kuulsale tsitaadile väikese, ent südamliku täienduse

Bartosz Kurek valiti MM-finaalturniiri parimaks mängijaks. | Foto: Imago/Insidefoto; Scanpix

Poola võrkpallikoondise tänavuse MM-triumfi peaarhitekt Bartosz Kurek tegi sotsiaalmeedias postituse, kus andis mõista, et võitmine on vaid üks väga väike osa profisportlase igapäevaelust.

30-aastane diagonaalründaja, kes tõi pühapäevases finaalmängus Brasiilia vastu üleplatsimehena 24 punkti, tsiteeris korvpallilegend Michael Jordanit, kuid tegi tema öeldus ühe väikese, ent olulise täienduse.

“”Olen eksinud oma karjääris enam kui 9000 viskel. Olen kaotanud peaaegu 300 mängu. 26 korral, kui mulle on usaldatud mängu võiduvise, olen eksinud. Olen ebaõnnestunud kordi ja kordi oma elus. Ja see on põhjus, miks ma olen lõpuks läbi löönud.” Kõik, mida härra Jordan ütles, oli õige, aga ta ei lisanud, et me vajame siiski ka armastust,” kirjutas Kurek ja tänas oma naist.

Kureki karjäär pole kulgenud tagasilöökideta. Näiteks 2014. aastal, kui Poola koondis kodupubliku ees esmakordselt maailmameistriks krooniti, jättis toonane peatreener Stephane Antiga erimeelsuste tõttu ta koosseisust välja. Seda magusam oli Kureki jaoks mõistagi eelmise nädala triumf.

scroll to top