fbpx
Close

Ülemiste vollefestivali avakuu registreerimine on avatud, loosi läheb kolm väärt auhinnapaketti!

Ülemiste Beach House. | Foto: Aldis Toome

17. septembril ehk veidi enam kui nädala aja pärast teeb Võrkpall24 Ülemiste Beach House’is algust Eesti suurima talvise rannavolle võistlussarjaga, kust leiab oma tasemele jõukohaseid turniire nii algaja, harrastaja kui ka professionaal. Võistlused hakkavad toimuma reeglina reedeti ja pühapäeviti.

Kõik need, kes registreerivad sel nädalal (6. kuni 12. september) vähemalt ühele septembris toimuvatest turniiridest, osalevad loosis, kus lähevad koostöös 4Teamsiga loosi kolm võrkpallisõbra paketti. Pakett sisaldab ühe Eesti koondise mängija särki koos autogrammiga (valikus on Robert Täht, Renee Teppan ja Märt Tammearu), Eesti koondise pusa ja Eesti koondise seljakotti. Lisaks pannakse loosi kolm tasuta pääset võistkonnale/paarile ühele turniirile.

Võrkpall24 alustas juba augusti alguses põhjalikku eeltööd, et pakkuda uues võistlussarjas mitte üksnes head turniirikorraldust, vaid ka mitmekülgset ja huvitavat meelelahutust, palju auhindu ja maksimaalselt mõnusat atmosfääri. Reede õhtud saavad esialgsete plaanide kohaselt olema harrastajatele mõeldud 4vs4 turniiride ning segapaaride päralt, pühapäeva pärastlõunad aga veidi rohkem alaga tegelevate inimeste ehk 2vs2 turniiride päralt. Reedestele turniiridele on oodatud võistlema nii sõpruskonnad, ülikoolid kui ka ettevõtted. Kõik turniirid saavad korralikku kajastust nii sotsmeedia postituste, fotogaleriide kui ka uudislugude näol. 4vs4 turniiride osalustasu on 70 eurot/tiim, 2vs2 turniiridel 35 eurot/paar. Tasuda saab kohapeal sularahas.

Esimene turniir leiab Ülemiste rannahallis aset 17. septembril ehk reedel kell 19.00, mil võistlustules on eraldi 4vs4 segavolles harrastajad ja 2vs2 segapaarid. Igas võistlusklassis pääsevad turniirile vaid kaheksa kiiremat registreerinud võistkonda. Avanädal jätkub 19. septembril ehk pühapäeval naiste A-taseme ja meeste B-taseme turniiriga. 26. septembril hakatakse poodiumikohtade eest võistlema aga meeste A ja C-tasemel ning naiste B-tasemel. Meeste A-taseme turniirid on pandud vahelduma meeste esiliiga võistlusnädalavahetustega.

Ülemiste vollefestivali peakorraldajad on Karl Rinaldo ja Nils Rühka, kellega saab ühendust võtta meili teel (info@vorkpall24.ee) või helistades (Karl 5334 1955; Nils 5624 7762).

NB! Kohtade arv on piiratud, sest igal turniiripäeval saab registreerida kõigi võistlusklasside peale kokku vaid 24 tiimi.

17. september, reede:

4vs4 segavolle harrastajatele, algusaeg kell 19.00, registreeri siin;

2vs2 segavolle harrastajatele, algusaeg kell 19.00, registreeri siin.

19. september, pühapäev:

2vs2 naised, A-tase, algusaeg kell 14.00, registreeri siin;

2vs2 mehed, B-tase, algusaeg kell 14.00, registreeri siin.

26. september, pühapäev:

2vs2 naised, B-tase, algusaeg kell 12.00, registreeri siin;

2vs2 mehed, A-tase, algusaeg kell 12.00, registreeri siin;

2vs2 mehed, C-tase, algusaeg kell 12.00, registreeri siin.

Loe ka: Võrkpall24 paneb käima Eesti suurima aastaringse rannavollesarja

scroll to top