fbpx
Close

Selver ja Tartu võidukad, Bigbank võib tõusta liidripositsioonile

Valentin Kordas kaitses. | Foto: Gertrud Alatare

Credit24 Meistriliigas peeti laupäeval kaks kolmegeimilist kohtumist, kus Eesti klubid näitasid Läti meeskondade üle kindlat paremust. Nii Tallinna Selver kui Tartu Bigbank said tabelisse kirja 3 punkti ja jätkavad esikolmikus.

Tallinna Selver alistas RTU/Robežsardze/Jurmala tulemusega 3:0 (25:17, 25:20, 25:20) ja luhtasid Raimonds Vilde juhendatava klubi püüde teenida hooaja esimene võit. Eesti klubi parim oli 3 ässpallingut löönud Oliver Orav, kes tõi 17 punkti (+13). Riia Tehnikaülikooli esindusele tõi 13 punkti (+9) diagonaalründaja Matiss Gabdulins.

Tartu Bigbank jätkab samuti võidulainel, kui Elva spordihoones toimunud matšis võideti 3:0 (25:20, 25:12, 25:15) VK BIOLARS/Jelgava MSG meeskonda. Tartlaste edukamad olid Taavet Leppik 13 punktiga (+9) ja Valentin Kordas 12 punktiga (+9), Jelgava poolel jõudis ainsana 10 punktini (+5) 18-aastane diagonaalründaja Sandis Vilcans.

Credit24 Meistriliiga tabeli tipus on Leedu esiklubi Gargzdai Amber-Arlanga, kuid sama palju ehk 9 punkti on kogunud ka Eesti tipud – Tartu on hetkel teisel ja Selver ühe rohkem peetud mänguga kolmandal kohal.

Täna, pühapäeval, on kavas üks võistlusmäng Tartu Bigbanki ja RTU/Robežsardze/Jurmala vahel. Mäng algab kell 15:00, otseülekannet näitab Postimees. Võidu korral on Tartul võimalus tõusta liiga liidripositsioonile.

Tulemused, ajakava, statistika ja muu liigaga seonduv on leitav siin.

scroll to top