fbpx
Close

Tähe klubikaaslane: meie mänguplaan on ehitatud üles hoopis teisiti kui mullu

Perugia serblasest diagonaalründaja Aleksandar Atanasijevic meeskonna poolehoidjatega. | Foto: klubi koduleht

Sel pühapäeval kohtub Robert Tähe koduklubi Perugia Itaalia kõrgliigas võõrsil teise sealse tippmeeskonna Trentinoga.

Tähe klubikaaslase Aleksandar Atanasijevici sõnul tuleb võõrsil suur mäng. ”Me lähme vastamisi väga tugeva meeskonnaga ja võib-olla see väljakutse ei too meie paremust hetkel välja. Olen siiski positiivne ja enesekindel seoses pühapäevasega, sest oleme päev-päevalt läinud paremaks. Kindlasti saab see olema hea proovikivi, kuna Trento on väga raske vastane, kellel on hea kaitse ja kes vähe vigu,” vahendab portaal volleyball.it Serbia koondise diagonaalründaja portaalile sõnu.

”Meie mänguplaan on ehitatud üles hoopis teisiti kui mullu,” avaldas seitsmendat aastat Perugias mängiv Atanasijevic huvitava nüansi uue peatreeneri Vital Heyneni kohta. ”Sel aastal püüame parandada kaitset, saada kätte rohkem palle kui vastane ja töötada hästi kontrarünnakutel. Kõik võtab veel natuke aega, aga me teeme kõvasti tööd selle nimel ja teame, et oleme õigel teel. Mis seisus me oleme? Ma usun, et oleme juba praegu üsna heal tasemel.”

Itaalia liigat juhib kümne mängu järel tiitlikaitsja Civitanova Lube 29 punktiga. Perugia on 22 punktiga teine, kolmandat kohta jagavad 21 punktiga Modena ja Trentino, kes on mänginud Perugiast vastavalt kaks ja ühe mängu vähem.

Teksti autor: Pille Saks

scroll to top