fbpx
Close

Võrkpall24 paneb käima Eesti suurima aastaringse rannavollesarja

Ülemiste Beach House. | Foto: Aldis Toome

Võrkpall24 on ilusa suve lainel jätkamas rannavolle edendamist Eestis ka sügisel, alustades septembri keskpaigas Ülemiste Beach House’is siseturniiride läbi viimisega.

Suve jooksul on Võrkpall24 korraldanud heade toetajate Credit24, Barbora, Tradehouse’i, Aqua-Line’i, Essential Welli, Elisa, Lääne-Harju valla ja Mobire abiga 30 turniiiripäeva, mis teeb sellest Eestis ülekaalukalt mahukaima volleturniiride-sarja. Kokku on nende 30 võistluspäeva jooksul viidud läbi 60 turniiri. Suve viimased võistlused peetakse Kloogarannas järgmisel nädalal.

Olgugi et Kloogarand asub Tallinnast umbes tunniajase autosõidu kaugusel, tõestasid usinalt etappidest osa võtnud Eesti vollesõbrad, et huvi ala vastu on tänu rannahallide tekkele viimaste aastatega hüppeliselt kasvanud. Nii ongi Võrkpall24 otsinud võimalusi, kuidas pakkuda rannavollesõpradele regulaarset võistlusväljundit ka sügisest kevadeni, mil väljas mängida ei kannata. Tehtud töö tulemusena jõuti kokkuleppele Ülemiste Beach House’iga, mis asub kesklinnast vaid paariminutilise autosõidu kaugusel ning kuhu pole liiga pikk maa tulla ühestki Tallinna otsast. Ülemistel asub Eesti suurim rannahall, kus saab samaaegselt treenida ja mängida kuuel platsil.

17. septembril avapaugu saava turniiride-sarjaga on plaanis tõestada nii asjaosalistele kui ka kõrvaltvaatajatele, et rannavolle ei pea meie laiuskraadidel olema üksnes suveala. Vastupidi, Võrkpall24 usub, et kuna Eestis on talvel külm ja pime, suudavad kaunid, avarad ja soojad liivaga kaetud rannahallid leevendada suveigatsust ja pakkuda midagi enamat kui lihtsalt võrkpallimängu.

Võrkpall24 alustas juba augusti alguses põhjalikku eeltööd, et pakkuda uues võistlussarjas mitte üksnes head turniirikorraldust, vaid ka mitmekülgset ja huvitavat meelelahutust, palju auhindu ja maksimaalselt mõnusalt atmosfääri. Reede õhtud saavad esialgsete plaanide kohaselt olema algajatele ja harrastajatele mõeldud 4vs4 turniiride ning segapaaride päralt, pühapäeva päevad aga veidi rohkem alaga tegelevate inimeste ehk 2vs2 turniiride päralt. Reedestele turniiridele on oodatud võistlema nii sõpruskonnad, ülikoolid kui ka ettevõtted. Kõik turniirid saavad korralikku kajastust nii sotsmeedia postituste, fotogaleriide kui ka uudislugude näol.

Koostööpakkumiste või muude turniiridega seotud küsimuste korral saab ühendust võtta Karl Rinaldo (53341955, karl@vorkpall24.ee) või Nils Rühkaga (56247762, nilsruhka@gmail.com). Uut infot seoses turniiridega avaldatakse juba augustikuu jooksul.

Ülemiste turniiride-sarja reklaamvideo:

scroll to top