fbpx
Close

Tiisaar ja Haussener teenisid paradiisiturniiri finaaletapil viienda koha, Baltikumi üks medal

Mart Tiisaar turniirivõidu saanud Katari paari vastu võitluses. | Foto: King of the Court

Dohas toimunud rannavolle King of the Court sarja finaaletapil jõudsid Mart Tiisaar ja šveitslane Yves Haussener finaali, kus teenisid viienda koha.

Eelneval kolmel päeval eelringid edukalt läbinud Tiisaar ja Haussener ei suutnud tänases finaalis viie paari konkurentsis avavoorus ühtegi punkti teenida ja langesid edasisest konkurentsist. Võidu võtsid kohalike lemmikud, Katari mehed Ahmed Tijan ja Cherif Younousse. Teise koha said hollandlased Stefan Boermans ja Yorick de Groot ning kolmanda rahvusvahelise publiku lemmikud, mitmekülgsed rootslased David Ahman ja Jonatan Hellvig. Kokku oli võistlustules 20 paari.

Naiste turniiril võidutsesid sakslannad Sarah Schneider ja Sandra Ittlinger, kolmandad olid lätlanna Anastasija Kravcenoka ja austraallanna Phoebe Bell.

King of the Court võistlussüsteemi tuntakse Eestis paradiisi nime all. Sõna “paradiis” tuleb sellest, et antud võistlusel on võimalik punkte saada vaid ühelt väljakupoolelt, kuhu pääsemiseks tuleb aga esmalt teisel väljakupoolel oma serviga vastast ühes pallivahetuses võita. Igas voorus mängitakse 15 minutit ja selgitatakse punktide alusel paremad. Eestis näeb King of the Court laadis volleturniiri järgmisena veebruari alguses Ülemiste vollefestivali raames.

Doha võistlusega lõppes King of the Court turniirisarja kolmas hooaeg. Kokku oli lõppenud hooajal kavas neli etappi, enne Dohat mängiti Bredas, Hamburgis ja Utrechtis.

scroll to top